Dom > vijesti > Sadržaj

Mini projektor nosi

Mini projektor nosi

Mini projektor koji je mali, Q verzija projektora i "veliki projektor" suprotno, tako da mini projektor može biti shvaćen kao mali i mali projektor, dizajn mikro projektora je divan.

Koncept mini projektora

Obično ovaj projektor za veličinu telefona, ugrađenu bateriju, u slučaju da nema struje sa 1-2 sata ili više, upotreba LED svetlosnog izvora, opća težina ne prelazi 0,2KG, može nositi (može se staviti u Džep), školjka Korišćenje boje je relativno tradicionalan projektor bogat, dizajn ne može biti previše mehanički stil, ponekad ga zovemo prenosnim projektorom, mini projektorom ili džepnim projektorom! Kao što je senka mikro-projektora serije MOV196 pripadaju ovoj kategoriji!

Da biste sprečili jake sudare, stiskanje i vibracije.

Pošto jak zemljotres može prouzrokovati pomeranje tečnog kristala, uticaj tri LCD ekrana kada konvergencija, a RGB boja ne poklapa se sa pojavom i optičkim sistemskim sočivom, ogledalo će proizvesti deformacije ili oštećenja, što utiče na projekciju slike Efekat, objektiv će oštetiti stazu pod udarcem, što dovodi do toga da se objektiv zaglavi, pa čak i rušenje objektiva ne može se koristiti.

Optički sistem

Obratite pažnju na upotrebu prašine i ventilacije.

Polistiren LCD paneli korišćeni u januaru 2013. uglavnom su samo 1,3 inča, a neki čak i samo 0,9 inča, a rezolucija je dostigla 1024X768 ili 800X600, što je samo 0,02mm po pikselu, čestice prašine dovoljne da ga blokiraju. I zato što projektorska LCD ploča sa punom toplinom obično ima namenski ventilator na desetine litara vazdušnog hlađenja vazduha u minuti, brzim protokom vazduha kroz filter nakon što se prašina može uhvatiti i sitnim česticama prašine, Drugi za proizvodnju statičkog elektriciteta. Adsorbiran u sistemu za hlađenje, koji će imati utjecaj na projekcioni ekran. Zbog toga je prilikom upotrebe projektorske prašine veoma važno, striktno je zabranjeno pušenje, čestice dima lakše adsorbovane u optičkom sistemu. Stoga, redovno ili redovno čišćenje prašine na ulazu u mrežu prašine.

Do januara 2013. godine, polisilikonski LCD paneli se više plaše visoke temperature, novi modeli u blizini LCD panela su opremljeni senzorima za temperaturu, kada su ulazni filter i filter za prašinu blokirani, protok vazduha nije glatko, temperatura projektora će biti brza Rise , Tada će senzor temperature alarmirati i odmah prekinuti krug izvora svetlosti. Zbog toga je neophodno blagovremeno čišćenje filtera kako bi se otvor za otvaranje vazduha otvorio.

Plafonska instalacija projektora, kako bi se osiguralo da hlađenje prostora u gornjem prostoru prostorije ventilacije. Kada podižete projektor, često samo obratite pažnju na okolinu i zaboravite na problem povećanja toplog vazduha, radite na plafonu projektora, temperatura okoline i sledeće su veoma različite, tako da ne možete ignorisati ovu tačku.

Izvor svetlosti

Većina projektora koristi metalhalogenid (Metal Halide), u svetlosnom stanju, napon sijalice na oba kraja od 60-80V ili tako, pritisak gasa sijalice veći od 10kg / cm, temperatura je na hiljadama stepeni, filament u Poluotvoreno stanje. Zbog toga je u stanju čizme strogo zabranjena vibracija, pomjerite projektor, kako biste sprečili sijalicu, prestanite koristiti odmah nakon što se napajanje ne može isključiti, pustite da se mašina automatski zagreje nakon završetka mašine, disipacija toplote u uređaju Prouzrokovan oštećenjem najčešći projektor Jedan od razloga za popravku. Osim toga, smanjenje broja prekidača je korisno za životni vek lampe.


Par: ne

Sljedeći: ne

Povezane vijesti

Contact Us

Tel: + 86-755-36940793

Faks: + 86-755-23708113
E-mail: easam@easuntech.com

Adresa: 5. sprat, Istočni blok A9, Industrijska zgrada Longwangmiao, East Baishisha, Ulica Fuyong, Bao'an, Šenžen, Kina

© Shenzhen EASUN Electronic Technology Co, Ltd
Tel: +86-755-36940793
Fax:+86-755-23708113
E-mail:easam@easuntech.com
Address:5. sprat, Istočni blok A9, Industrijska zgrada Longwangmiao, East Baishisha, ulica Fuyong, Bao'an, Šenžen, Kina