Dom > O nama

Shenzhen EASUN Electronic Technology Co, Ltd (EASUNTECH) osnovana je 2012. godine da je high-tech start-up specijalizirana za integrirane R & D, proizvodnja, prodaja i servis projektora. Naši glavni proizvodi su LED mini projektor, projekcijsko platno i projektor postolje.


development history.jpg


Tvornica Shenzhen pokriva površinu od 3.000 kvadratnih metara, ima oko 100 radnika, uključujući i R & D tim od 5 osoba, i ima 3 proizvodne linije sa mjesečni proizvodni kapacitet od 50.000 komada. Uz snažnu inženjering tehnologije OEM i ODM, možemo zadovoljiti integralne proizvodnje zahtjeve kupaca iz razvoja proizvoda, kalup dizajn, brizganje, ulje ubrizgavanje svile štampanje i montaže gotovih proizvoda.


factory introduction1.jpg

factory introduction2.jpg


U svjetlu korporativne kulture "integritet, odgovornost, kvalitet, profesionalnost, servis, efikasnosti" i poslovne filozofije ", koji se potražnje na tržištu kao smjernice, uzeti zadovoljstvo kupaca kao centar", mi stalno pokušavamo naše najbolje da razviju pristupačne konkurentne projektore korisnicima da smanje troškove nabavke i stvoriti tržišne prilike.


Držeći se načelo "marketing tehnologija, preživljavanje po kvaliteti, stabilizirajući po reputaciji, u razvoju inovacija" i sa odličnim R & D tim u izobilju iskustva industrije, držimo pružajući kupce kvalitetnim projektorom proizvodima i dobro uspostavljena nakon prodaje garancija za podršku poslovnih korisnika i stvaranje vrijednosti kupca.


Naša vizija pomaže klijentima dobiti veliki uspjeh i postizanje san o "međunarodnom fabrike Standard".

Contact Us

Tel: + 86-755-36940793

Faks: + 86-755-23708113
E-mail: easam@easuntech.com

Adresa: 5. sprat, Istočni blok A9, Industrijska zgrada Longwangmiao, East Baishisha, Ulica Fuyong, Bao'an, Šenžen, Kina

© Shenzhen EASUN Electronic Technology Co, Ltd
Tel: +86-755-36940793
Fax:+86-755-23708113
E-mail:easam@easuntech.com
Address:5. sprat, Istočni blok A9, Industrijska zgrada Longwangmiao, East Baishisha, ulica Fuyong, Bao'an, Šenžen, Kina